- միս ֆրանսիական ձևով
Ֆրանսիացիները չգիտեն դրա մասին: Եթե իմանային՝ կցնցվեին. խոզի միս, մայոնեզ, կարտոֆիլ: Բարդ է լյարդին ավելի մեծ վնաս հասցնող ուտեստ գտնել:
- գազավորված ջուր և դրա հետ միասին կոկտեյլներ
- Խանութի աղցան
Ամանորյա ծովատառեխը և «Օլիվյե»-ն «կպարգևեն» այրոցներ և գոտկատեղի հատվածի ճարպ: Ամենայն հավանականությամբ, այդ աղցանները պատրաստելիս օգտագործվել են ժամկետանց բաղադրիչներ:
- Տորթեր և կրեմով խմորեղեն
Քաղցրավենիքի մեջ անպայման ներառված է արմավենու յուղ: Նույնիսկ սառնարանում կրեմը հնարավոր է պահել միայն 18 ժամ: Դե ուրեմն, բարի գալուստ լրացուցիչ կալորիաներ և ճարպ՝ գոտկատեղի հատվածում:
- Ապխտած միս, մարինացված բանջարեղեն, սունկ
Մարինացված վարունգը շատ ավելի վտանգավոր է, քան թթվեցրածը: Ապխտած միսը վնասում է լյարդին: Իսկ օղի գումարած սունկ հավասար է օրգանիզմի թունավորում: